ריבועי פאדג' שוקולד ותמרים


מרכיבים:

12 תמרים מגולענים

1 כוס פקאן

½ כוס שקדים

125 גרם שמנת סויה לבישול של אלפרו 5%

100 גרם שוקולד מריר 70%

 

אופן הכנה:

במחבת קטנה מחממים את השמנת סויה, שוברים את קוביות השוקולד וממיסים את השוקולד על אש קטנה עד שנוצר קרם אחיד.

במעבד מזון טוחנים יחד את התמרים עם הפקאן והשקדים עד שנוצרת עיסה אחידה.

מרפדים תבנית קטנה בנייר אפייה ומשטחים את העיסה של התמרים והאגוזים על התנית בגובה סנטימטר אחד.

מפזרים מעל את קרם השוקולד בצורה אחידה.

מקפיאים לפחות שעתיים לפני ההגשה.