פרגית צלויה עם ירקות כתומים


מרכיבים:

300 גרם סטייק פרגית (ניתן להחליף לחזה עוף)

1 כף שמן זית

1 כפית פפריקה חריפה

1 כפית דבש

1 כפית חרדל

4 כפות מים

מלח ופלפל גרוס

1 דלורית קלופה פרוסה

1 גזר פרוס לאורך

½ בטטה פרוסה דק לאורך

 

אופן הכנה:

בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים יחד למשחה אחידה.

מסדרים את הפרגית ואת הירקות על מגש ומורחים את המשחה על נתחי הפרגית והירקות.

מחממים תנור ל-180 מעלות.

אופים 30 דקות, מחלקים ל-2 מנות ומגישים.