פירות יבשים בהכנה ביתית


1 תפוח קלוף, מגולען ופרוס לפרוסות דקות
1 בננה קלופה ופרוסה לפרוסות דקות
1/2 אננס קלוף ופרוס לפרוסות דקות
1 קלמנטינה קלופה ומופרדת לפלחים
20 ענבים אדומים
½ כוס תותים קטנים חצויים
½ כוס אוכמניות

הוראות הכנה:
מחממים תנור ל-100 מעלות.
מרפדים תבנית אפייה גדולה בנייר אפייה ומסדרים עליה את הפירות.
אופים את הפירות על פי הזמן שמתאים להם:
תפוחים ובננות – 3 שעות
קלמנטינות ואננס – 4 שעות
תותים, אוכמניות וענבים – 5 שעות
ניתן כמובן להכין את שילובי הפירות שאתם אוהבים.
כאשר הפירות מוכנים ויבשים לחלוטין, מניחים לצינון בטמפרטורת החדר. שומרים בקופסה אטומה.
פתרון מצוין לארוחות הביניים.