מאפינס מתוק עם גבינה ותוספות טעימות


מרכיבים:
גביע קוטג׳ 5%
2 ביצים
1/3 כוס קמח כוסמין
1/3 כוס מייפל אמיתי

אופן הכנה:
מחממים תנור ל-160 מעלות.
מערבבים את כל המרכיבים ביחד.
נותנים לבלילה לעמוד כרבע שעה.
מרססים תבנית שקעים ומחלקים את הבלילה ל-6 שקעים.
מכינים את התוספות: דובדבנים ושוקולד, אוכמניות, פקאן ושוקולד. אפשר גם ריבת תותים, צימוקים אגוזים.
אפשר לשלב כמה תוספות בתבנית אחת, אני הכנתי 2 מאפינס מכל סוג.
אופים 25 דקות. מוציאים מהתנור ונותנים למאפינס להתקרר לפחות 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית בכדי שלא יתפרקו.

המתכון קל להכנה ועתיר חלבון. מתכון שמתאים לארוחת בוקר או לארוחת ביניים.
אפשר לשלב כל מה שאתם והילדים שלכם אוהבים במאפינס. המתכון מתאים לקטנים וגדולים.