פשטידת בטטה וגבינות


מרכיבים:

3 בטטות קטנות

250 גרם קוטג' 5%

250 גרם בולגרית 5%

3 ביצים

4 כפות קמח שיבולת שועל

 

אופן הכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות.

קולפים וחותכים את הבטטות לחתיכות קטנות ומבשלים 20 דקות.

מסננים את הבטטות ומעבירים לקערה גדולה.

מסננים את הגבינה בולגרית וחותכים לקוביות קטנות.

מוסיפים לקערה עם הבטטות את הגבינות, הביצים וקמח שיבולת שועל ומערבבים.

משמנים תבנית מרובעת קטנה בתרסיס שמן, מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים 30 דקות.