עוגיית ענק טבעונית – חמאת בוטנים ושוקולד צ’יפס


מרכיבים:

½ כוס קמח שקדים

½ כוס קמח אורז

½ כוס חמאת בוטנים ללא תוספת סוכר

¼ כוס רסק תפוחי עץ ללא תוספת סוכר

¼ כוס חלב קוקוס 18%

½ כפית סודה לאפייה

1 כפית תמצית וניל איכותית

2 כפות מייפל טבעי

½ כוס שוקולד צ'יפס טבעוני

2 כפות בוטנים טבעיים חצויים

אופן הכנה:

לחמם תנור ל-180 מעלות.

לרסס בשמן קוקוס מחבת קטנה עם תחתית כפולה מתאימה לאפייה בתנור, אפשר כמובן גם תבנית אפייה קטנה רגילה.

לערבב את כל החומרים ביחד עד שמתקבלת תערובת אחידה.

לשטח את התערובת במחבת ולאפות 10-15 דקות לפי צורת ההגשה שאתם אוהבים – רך ומתפורר או קרנצ׳י ואפוי היטב.