גרנולה בר עם חמאת שקדים, מייפל וצ'יה


מרכיבים:

1 כוס שיבולת שועל

4 כפות פצפוצי אורז מלא

6 כפות חמאת שקדים ללא סוכר

2 כפות צ'יה

4 כפות מייפל

1 כפית תמצית וניל איכותית

 

אופן הכנה:

מחממים תנור ל-150 מעלות.

מכינים תבנית אפיה קטנה (כמו של בראוניז) ומרפדים בנייר אפייה.

בקערה גדולה מערבבים יחד את כל החומרים.

משטחים את התערובת בזהירות בתוך התבנית ומניחים מעל עוד נייר אפייה.

אופים 20 דקות. מוציאים מהתנור ומניחים בצד עד שמתקרר לחלוטין.

בעזרת סכין חדה חותכים לחטיפים קטנים בגודל של חטיף אנרגיה קטן.

ניתן לשמור במקפיא או בקופסה אטומה במזווה.

אפשר לעטוף כל חטיף אישי בנייר אפייה קטנה ולקשור בסרט.

כל מנה מתאימה כארוחת ביניים.