מרכיבים:
לקרמל:
½ כוס סוכר קוקוס
¼ כוס חלב קוקוס
¼ כוס שמן קוקוס
1 כוס בוטנים חצויים
100 גרם שוקולד מריר טבעוני קצוץ
100 מ״ל שמנת סויה לבישול של אלפרו

אופן הכנה:
מכינים את הקרמל :
במחבת קטנה ממיסים את סוכר הקוקוס עם חלב הקוקוס ושמן הקוקוס עד שמתקבל נוזל קרמל.
בתבנית קטנה מפזרים כוס של בוטנים ועליהם שופכים את הקרמל בזהירות.
מעבירים למקפיא ל-10 דקות.
מכינים את הגנאש:
ממיסים את השוקולד בשמנת סויה.
מערבבים כדי שיצא גנאש חלק.
מוציאים את הבוטנים עם הקרמל מהמקפיא ומפזרים מעל את גנאש השוקולד.
מקפיאים לפחות 5 שעות לפני שחותכים לברים יפים וטעימים.