מרכיבים:
4 תפוחים
6 כפיות מייפל
1 כפית קינמון
2 כפות מים רותחים

אופן הכנה:
מקלפים את התפוחים, מוציאים את הגרעינים והליבה עם סכין או עם כלי מיוחד.
פורסים לעיגולים דקים ככל הניתן, אם יש לכם מנדולינה זה יוצא מצוין.
מפזרים על 2 תבניות אפיה מצופות בנייר אפיה.
מחממים תנור ל-100 מעלות.
מערבבים בכוס קטנה את המייפל עם המים והקינמון למשחה אחידה.
מורחים את המשחה על פרוסות התפוחים באמצעות מברשת.
אופים במשך שעתיים על חום נמוך בכדי שתפוחי העץ יתייבשו.
כשצ’יפס התפוחים מוכן, מוציאים מהתנור ונותנים להם להתקרר היטב.
אורזים בכלי קטן ואטום ונהנים מ-4 ארוחות ביניים טעימות.
כל מנה שווה למנת פרי