לחם בננה עם שוקולד ציפס
מרכיבים: 1 כוס קמח כוסמין 1 כוס שיבולת שועל 4 בננות מעוכות 2 ביצים ½ כוס מייפל טבעי ½ כפית אבקת אפייה ½ כפית מלח 4 כפות שמן זרעי ענבים ½ כוס מים רותחים ½ כוס שוקולד צ’יפס אופן הכנה: מחממים תנור ל 180 מעלות. בקערה גדולה מערבבים יחד

פנקייק כוסמין ותפוחים
מרכיבים: 1/2 כוס קמח כוסמין מלא 1/2 כוס רסק תפוחים ללא תוספת סוכר 1 כף דבש 2 ביצים טרופות 2 כפיות שמן קוקוס לטיגון אופן הכנה: בקערה קטנה מערבבים יחד את כל החומרים. מחממים מחבת טפלון טובה, אם יש מחבת שקעים לפנקייק עדיף כמובן. משמנים את המחבת עם שמן
