מרכיבים: 1 כוס קמח שקדים ½ כוס קוקוס טחון 4 כפות מייפל טבעי ½ לימון סחוט גרידת לימון מ ½ לימון אופן הכנה: מערבבים הכול יחד בקערה עד לתערובת אחידה. מכסים את הקערה ומעבירים למקרר לשעה. כעבור שעה מוציאים מהמקרר ועם ידיים רטובות יוצרים 20 כדורים קטנים בגודל ביס
מרכיבים: 1 בננה בשלה פרוסה 2 תמרים מגולענים 1/4 כוס נוזל מי קוקוס 4 כוסות חד פעמיות מקרטון קטנות מאד – כוסות אספרסו 4 מקלות קטנים למקל הארטיק אופן הכנה: קולפים את הבננה וחותכים לפרוסות, מגלענים את התמר וחתוכים לכמה חתיכות. טוחנים את הבננה, התמר ונוזל הקוקוס במעבד המזון. מחלקים
אפל ציפס
מרכיבים: 4 תפוחים 6 כפיות מייפל 1 כפית קינמון 2 כפות מים רותחים אופן הכנה: מקלפים את התפוחים, מוציאים את הגרעינים והליבה עם סכין או עם כלי מיוחד. פורסים לעיגולים דקים ככל הניתן, אם יש לכם מנדולינה זה יוצא מצוין. מפזרים על 2 תבניות אפיה מצופות בנייר אפיה. מחממים תנור
משקה אייס מוקה
מרכיבים: 1 כפית נס קפה עם 1/4 כוס מים רותחים או שוט של אספרסו 1/3 כוס חלב קוקוס 18% או 1/2 כוס חלב קוקוס 7% 2 תמרים מגולענים 1 כף צ׳יה ½ כוס קרח 1/3 כוס מים 1
כפית אבקת קקאו אוהבי המתוק יכולים להוסיף כפית מייפל טבעי
כדורי שוקולד בריאים
מרכיבים: 1 כוס תמרים ללא גרעינים 1/3 כוס שקדים לא קלויים 1/3 כוס קשיו לא קלוי 1/3 כוס פיסטוק קלוף ולא קלוי 1/3 כוס קוקוס טחון 1/3 כוס קקאו אורגני (עדיף RAW) 2 כפיות של תמצית וניל איכותית 4 כפות מים רותחים 4 כפות קוקוס לציפוי כדורי השוקולד לאחר ההכנה
מרכיבים: 1 כוס תמרים ללא גרעינים 1/3 כוס שקדים לא קלויים 1/3 כוס קשיו לא קלוי 1/3 כוס פיסטוק קלוף ולא קלוי 1/3 כוס קוקוס טחון 1/3 כוס קקאו אורגני (עדיף RAW) 2 כפיות של תמצית וניל איכותית 4 כפות מים רותחים 4 כפות קוקוס לציפוי כדורי השוקולד לאחר ההכנה
פירות יבשים בהכנה בייתית
1 תפוח קלוף, מגולען ופרוס לפרוסות דקות 1 בננה קלופה ופרוסה לפרוסות דקות 1/2 אננס קלוף ופרוס לפרוסות דקות 1 קלמנטינה קלופה ומופרדת לפלחים 20 ענבים אדומים ½ כוס תותים קטנים חצויים ½ כוס אוכמניות הוראות הכנה: מחממים תנור ל-100 מעלות. מרפדים תבנית אפייה גדולה בנייר אפייה ומסדרים עליה את
פאדג' קרמל מלוח
1 תפוח קלוף, מגולען ופרוס לפרוסות דקות 1 בננה קלופה ופרוסה לפרוסות דקות 1/2 אננס קלוף ופרוס לפרוסות דקות 1 קלמנטינה קלופה ומופרדת לפלחים 20 ענבים אדומים ½ כוס תותים קטנים חצויים ½ כוס אוכמניות הוראות הכנה: מחממים תנור ל-100 מעלות. מרפדים תבנית אפייה גדולה בנייר אפייה ומסדרים עליה את
פאדג' קרמל מלוח
מרכיבים: 1/2 כוס תמרים מגולענים 1/2 כוס שקדים טבעיים – לא קלויים מעט מלח ים גס אופן הכנה: טוחנים את השקדים והתמרים במעבד מזון או בבלנדר. מעבירים את התערובת לקופסה אטומה, משטחים את התערובת לגובה של סנטימטר ומיישרים עם סכין למלבן. מעבירים את הקופסא למקפיא למשך הלילה. חותכים לריבועים בגודל