סלט חם של קייל עם חמוציות, סלק וקוביות טופו ברוטב בלסמי
 
מרכיבים: 1 כף שמן זית 1 בצל סגול קצוץ 150 גרם טופו חתוך לקוביות קטנות 6 כוסות קייל – עדיף בייבי קייל קצוץ ללא גבעולים (אפשר להחליף בתרד או מנגולד) 1 סלק מבושל
(אפשר גם סלק טרי)
 רבע כוס חמוציות מיובשות – ללא סוכר מלח ופלפל לרוטב: 2 כפות חומץ
סלט קינואה אדומה עם סלק ופטה עיזים

מרכיבים: 3/4 כוס קינואה אדומה או 1.5 כוסות קינואה מבושלת ½ כפית מלח 2 כוסות מים 1 כוס סלק מבושל חתוך לקוביות 100 גרם פטה עיזים 5% חתוכה לקוביות 2 כפות פטרוזיליה קצוצה 2 כפות נענע קצוצה 1 כפית צנוברים 1 כף שמן זית 1 כף דבש 2 כפות מים
מאפינס פיצה
מרכיבים: 1 כוס קמח שיבולת שועל ½ כוס סובין שיבולת שועל 2ביצים 250 גרם קוטג’ 5% ½ כוס רוטב עגבניות 100 גרם מוצרלה תרסיס שמן זית ½ כפית אבקת אפייה אופן הכנה: מחממים תנור ל 180 מעלות. בקערה גדולה מערבבים יחד את כל החומרים לבלילה אחידה. מרססים תבנית של 18

פשטידת בטטה וגבינות

מרכיבים: 3 בטטות קטנות 250 גרם קוטג’ 5% 250 גרם בולגרית 5% 3 ביצים 4 כפות קמח שיבולת שועל   אופן הכנה: מחממים תנור ל-180 מעלות. קולפים וחותכים את הבטטות לחתיכות קטנות ומבשלים 20 דקות. מסננים את הבטטות ומעבירים לקערה גדולה. מסננים את הגבינה בולגרית וחותכים לקוביות קטנות. מוסיפים לקערה