IMG_2941.jpg (500×333)

2 מנות
1 בננה בשלה פרוסה
2 תמרים מגולענים
1/4 כוס נוזל מי קוקוס 18%
4 כוסות חד פעמיות מקרטון קטנות מאד – כוסות אספרסו
4 מקלות קטנים למקל הארטיק
קולפים את הבננה וחותכים לפרוסות, מגלענים את התמר וחתוכים לכמה חתיכות.
טוחנים את הבננה, התמר ונוזל הקוקוס במעבד המזון.
מחלקים את התערובת בין 4 הכוסות.
מכניסים את הכוסות למקפיא ולאחר כחצי שעה מכניסים במרכז הכוסות את המקלות כדי שהם יהיו יציבים במרכז הארטיק.
מקפיאים לפחות 3 שעות.
לפני ההגשה מקלפים את הקרטון של הכוסות ומגישים.
2 ארטיקים קטנים וטעימים הם ארוחת ביניים.