IMG_0867.jpg (500×333)

8 מנות
1 כוס תמרים ללא גרעינים
1/3 כוס שקדים לא קלויים
1/3 כוס קשיו לא קלוי
1/3 כוס פיסטוק קלוף ולא קלוי
1/3 כוס קוקוס טחון
1/3 כוס קקאו אורגני (עדיף RAW)
2 כפיות של תמצית וניל איכותית
4 כפות מים רותחים
4 כפות קוקוס לציפוי כדורי השוקולד לאחר ההכנה
במעבד מזון טוחנים ביחד את כל החומרים עד שמתקבלת עיסה אחידה ומתוקה.
מעבירים לכלי סגור ומקררים לפחות שעה.
מוציאים את התערובת ויוצרים ממנה 16 כדורי שוקולד גדולים.
מגלגלים את הכדורים בצלחת עם קוקוס ושומרים בקופסה במקרר.
מתקבלות 8 ארוחות ביניים, בכל ארוחת ביניים מגישים 2 כדורי שוקולד מתוקים וטעימים.