מרכיבים:

1 כוס קמח כוסמין

1 כוס שיבולת שועל

4 בננות מעוכות

2 ביצים

½ כוס מייפל טבעי

½ כפית אבקת אפייה

½ כפית מלח

4 כפות שמן זרעי ענבים

½ כוס מים רותחים

½ כוס שוקולד צ’יפס

 

אופן הכנה:

מחממים תנור ל 180 מעלות.

בקערה גדולה מערבבים יחד את כל החומרים היבשים – קמח, שיבולת שועל,  מלח ואבקת אפייה.

בקערה בנפרד מערבבים את כל הרטובים – מייפל טבעי, ביצים, בננות, שמן ומים.

מאחדים את שתי התערובות, מוסיפים את הרטובים לקערת היבשים ומערבבים.

מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומערבבים היטב.

משמנים תבנית אינגלייש קייק ומשטחים את התערובת בתבנית.

אופים 30 דקות ומצננים מחוץ לתנור.