:מרכיבים

שלוש ביצים

שלוש כפות חמאת שקדים

שלוש כפות קמח שקדים

שלוש כפות ממרח פסטו

שלוש כפות קוטג’ 5%

שלוש כפות גבינת חמד 5% קצוצה או מוצרלה

 כפית אבקת אפייה

רבע כפית מלח

 כפית שמן זית לשימון התבנית

 

:הוראת הכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות

בקערה קטנה מערבבים כל החומרים

משמנים תבנית אפייה לעוגות (אינגליש קייק) במעט שמן זית ומעבירים את הבלילה לתוך התבנית

אופים ב-180 מעלות. לאחר 10 דקות מנמיכים את החום ל-160 ואופים 10 דקות נוספות

מוציאים מהתנור ונותנים ללחם להתקרר לפני שפורסים אותו

הלחם הזה אוורירי וטעים  גם עם ממרחים מלוחים וגם עם ממרחים מתוקים

פורסים את הלחם ל 12 פרוסות, 2 פרוסות עם ממרח יכולות לשמש ארוחת בוקר או ארוחת ביניים

מאד נוח להכין את המתכון הזה בתבנית שקעים מסיליקון ואז מתקבלות 6 לחמניות