:מרכיבים
שלוש ביצים
שלוש כפות חמאת שקדים
שלוש כפות קמח שקדים
שלוש כפות ממרח פסטו
שלוש כפות קוטג’ 5%
שלוש כפות גבינת חמד 5% קצוצה או מוצרלה
כפית אבקת אפייה
רבע כפית מלח
כפית שמן זית לשימון התבנית
:הוראת הכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות
בקערה קטנה מערבבים כל החומרים
משמנים תבנית אפייה לעוגות (אינגליש קייק) במעט שמן זית ומעבירים את הבלילה לתוך התבנית
אופים ב-180 מעלות. לאחר 10 דקות מנמיכים את החום ל-160 ואופים 10 דקות נוספות
מוציאים מהתנור ונותנים ללחם להתקרר לפני שפורסים אותו
הלחם הזה אוורירי וטעים גם עם ממרחים מלוחים וגם עם ממרחים מתוקים
פורסים את הלחם ל 12 פרוסות, 2 פרוסות עם ממרח יכולות לשמש ארוחת בוקר או ארוחת ביניים
מאד נוח להכין את המתכון הזה בתבנית שקעים מסיליקון ואז מתקבלות 6 לחמניות