IMG_2355.jpg (500×333)

חופן תרד קצוץ
6 ביצים
2 כפות סובין שיבולת שועל
2 כפות עירית קצוצה או בצל ירוק
מלח ופלפל
1 כפית שמן זית לשימון התבנית
בקערה גדולה מערבבים את הביצים עם התרד, הסובין והעירית לבלילה אחידה ומתבלים במלח ופלפל.
משמנים תבנית בעלות 6 שקעים מסיליקון בכפית שמן זית בעזרת מברשת סיליקון, יוצקים את הבלילה באופן שווה בין 6 השקעים.
אופים 15 דקות.
מחלקים ל-6 מנות, בכל מנה כדאי לשלב גם ירקות, מאד נוח כארוחת בוקר מזינה בדרכים.