IMG_4769.jpg (500×333)

6 מנות
3/4 כוס שיבולת שועל
1 ביצה טרופה
4 כפות שמן זית
2 כפות מייפל טבעי
3 שורות שוקולד מריר קצוץ
2 בננות בשלות מעוכות
1 כפית אבקת אפייה
תרסיס שמן
מחממים תנור ל-180 מעלות.
משרים את שיבולת השועל בביצה, שמן זית, בננה ומייפל טבעי לחצי שעה כדי שתתרכך.
מוסיפים את השוקולד ואבקת האפייה ומערבבים היטב לעיסה אחידה.
מרססים תבנית שקעים בתרסיס שמן ומעבירים את העיסה ל-6 שקעים.
אופים 25 דקות. מוציאים מהתנור ונותנים לקאפקייקס להתקרר מחוץ לתנור.
שומרים בקופסה אטומה במקרר, ניתן לחמם מעט לפני ההגשה.
כל יחידה מתאימה כארוחת ביניים.