מרכיבים:

1 כוס קמח שיבולת שועל

½ כוס סובין שיבולת שועל

2ביצים

250 גרם קוטג’ 5%

½ כוס רוטב עגבניות

100 גרם מוצרלה

תרסיס שמן זית

½ כפית אבקת אפייה

אופן הכנה:

מחממים תנור ל 180 מעלות.

בקערה גדולה מערבבים יחד את כל החומרים לבלילה אחידה.

מרססים תבנית של 18 שקעים בתרסיס שמן זית ומחלקים את התערובת בין 18 השקעים.

אופים 30 דקות. מוציאים מהתנור ונותנים למאפינס להתקרר מחוץ לתנור.

שומרים בקופסה אטומה במקרר, ניתן לחמם מעט לפני ההגשה.

כל 3 יחידות מתאימות כארוחת ערב.