4 מנות
תרסיס שמן
500 גרם כרישה נקייה, פרוסה דק
2 בצלים סגולים, פרוסים דק
6 בצלי שאלוט, קצוצים
1 כף שמן זית
4 כפות זרעי צ'יה
1/2 כוס מים
4 כפות שיבולת שועל או קמח תירס
250 גרם גבינת סויה מהמתכונים / 250 גרם טופו משי
מלח ופלפל
1 כפית שמן זית לשימון התבנית
מחממים תנור ל- 180 מעלות
בקערה קטנה מערבבים את הצ'יה עם המים ומניחים בצד למספר דקות.
במחבת גדולה מטגנים את הבצלים הסגולים ובצלי השאלוט בכף שמן זית וכשהם מעט מתרככים מוסיפים למחבת את הכרישה, מטגנים קלות.
בקערה גדולה מערבבים את הצ'יה, שיבולת השועל, גבינת סויה / טופו לבלילה אחידה, מוסיפים את שלושת הבצלים המטוגנים ומתבלים במלח ופלפל.
משמנים 2 תבניות עם 6 שקעים מסיליקון בכפית שמן זית בעזרת מברשת סיליקון.
שופכים את הבלילה באופן שווה בין 12 השקעים. ניתן להשתמש גם בתבניות אישיות של קאפקייקס מקרטון או בתבנית רגילה.
אופים 30 דקות.
מחלקים ל-4 מנות, בכל מנה 3 יחידות של מיני פשטידה ומגישים לצד סלט ירקות או מרק ירקות.
אפשר לאכול גם יחידה אחת של מיני פשטידה כארוחת בוקר מזינה וטעימה.