6 מנות
800 גרם ברוקולי קפוא או טרי
2 כוסות של אפונת גינה קפואה
2 כוסות חלב קוקוס 18%
2 כפות רוטב קארי ירוק
מלח ופלפל
1 ליטר מים רותחים
300 גרם טופו חתוך לקוביות
מפשירים את הברוקולי והאפונה בתוך מסננת תחת זרם של מים חמים ומסננים מהמים.
בסיר קטן מרתיחים ליטר של מים.
מוסיפים את הברוקולי והאפונה ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים 15 דקות בסיר מכוסה על אש נמוכה.
מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את חלב הקוקוס ורוטב הקארי, אפשר להשתמש גם בתבלין קארי רגיל.
מוסיפים לסיר את קוביות הטופו וטוחנים את המרק במעבד מזון ידני.
מקבלים 6 מנות של מרק טעים וסמיך.