מרכיבים:
3/4 כוס קינואה אדומה או 1.5 כוסות קינואה מבושלת
½ כפית מלח
2 כוסות מים
1 כוס סלק מבושל חתוך לקוביות
100 גרם פטה עיזים 5% חתוכה לקוביות
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות נענע קצוצה
1 כפית צנוברים
1 כף שמן זית
1 כף דבש
2 כפות מים רותחים
מלח ופלפל

אופן הכנה:
שמים בסיר את הקינואה עם 2 כוסות מים ו 1/2 כפית מלח, מכסים ומביאים לרתיחה.
מבשלים בסיר מכוסה על אש קטנה כ-20 דקות עד שהמים נספגים והקינואה התרככה.
מעבירים לקערה ונותנים לקינואה להתקרר.
מערבבים בעדינות בקערה את 3/4 כוס קינואה קרה, סלק ופטה.
מוסיפים לסלט פטרוזילה, נענע, צנוברים ושמן זית, מערבבים כדי שכל הטעמים ייספגו.
בכלי קטן מערבבים את המים הרותחים עם שמן זית ודבש עד ליצירת רוטב אחיד.
מוסיפים לסלט את הרוטב, מערבבים ומתבלים במלח ופלפל.
מחלקים ל-2 מנות ומגישים.