מרכיבים:
½ כוס קמח שקדים
½ כוס קמח אורז
4 כפות שמן קוקוס מומס
2 כפות צ’יה
1 כף קינמון
6 כפות מייפל טבעי
½ כפית אבקת אפייה
הוראות הנכה:
מחממים תנור ל-160 מעלות.
בכלי גדול מערבבים ביחד את כל החומרים לבלילה אחידה.
מרפדים תבנית אפייה קטנה (כפולה ברוחב מאינגליש קייק) בנייר אפיה.
יוצרים עוגיות עגולות ודואגים לרווח בין העוגיות כי הן תופחות באפייה.
אופים 20 דקות, כדאי לבדוק אחרי 15 דקות את מצב העוגיות כי זה תלוי בעוצמת התנור.
מוציאים מהתנור ונותנים לעוגיות להתקרר מחוץ לתנור.
שומרים בקופסה אטומה. 2 עוגיות מתאימות כארוחת ביניים.