מרכיבים:
1 כוס קמח שקדים
1 ביצה
4 כפות שמן קוקוס מומס / 1/2 כוס רסק תפוחים
4 כפות מייפל
¼ כוס חמאת שקדים
¼ כפית סודה לשתיה
¼ כפית קינמון
1 כפית תמצית וניל איכותית
40 גרם שוקולד מריר איכותי 70% חתוך לקוביות קטנות
אפשר להשתמש בשוקולד טבעוני כמובן.
אופן הכנה:
מחממים תנור ל-120 מעלות
מערבבים את כל החמורים ביחד מלבד השוקולד.
מפזרים מחצית מהשוקולד לתוך הבלילה ומערבבים.
מעבירים את הבלילה למחבת קטנה שאפשר להכניס לתנור אפיה או לתבנית אפיה קטנה משומנת במעט שמן קוקוס.
מפזרים את השוקולד שנשאר ואופים 16-20 דקות.
אני אפיתי 18 ויצא מעט שחום אבל טעים בטירוף.