מרכיבים:
½ כוס קמח כוסמין
½ כוס סוכר פרח הקוקוס
½ כוס קקאו אמיתי
¼ כוס שמן קוקוס
½ כוס רסק תפוחי עץ
2 ביצים
אופן הכנה:
מחממים תנור ל-160 מעלות.
מערבבים יחד את כל החומרים עד שמתקבלת בלילה אחידה.
מעבירים לתבניות קאפ קייקס או לתבנית אפייה קטנה ( אם רוצים עוגה גדולה להיל הכל ב-2).
אופים 20 דקות עד שהעוגה מתייצבת ומוכנה במידה שאפ מכניסים סכין חדה לעוגה היא יוצאת נקייה.
אם רוצים לצפות את העוגה ממיסים 2 שורות שוקולד מריר איכותי ב-2 כפות שמן קוקוס. ומקשטים את העוגות לאחר שהן מעט מתקררות.
ניתן להפוך את העוגה לנטולת גלוטן ולהחליף את הקמח כוסמין בקמח אורז. וניתן להפוך את העוגה לטבעונית בהשריית 4 כפות צ׳יה ב-1/4 כוס מים לשעתיים לפני הכנת העוגה ולשלב בבלילה במקום הביצים.