סטייק סלומון עם שעועית ירוקה ופירה של כרובית

מרכיבים: למנת הדג: 2 סטייק סלמון – 200 גרם כל אחד 1 כפית שמן זית 4 עלי מרווה זיגוג: 2 כפיות חרדל 1 כף מיץ ליים או מיץ לימון 1 כפית דבש 1 כף מים מלח ופלפל גרוס לשעועית  הירוקה: 3 כוסות שעועית ירוקה / עדיף שעועית צרפתית שטוחה ורחבה..למתכון המלא



פרגית צלוייה עם ירקות כתומים

מרכיבים: 300 גרם סטייק פרגית (ניתן להחליף לחזה עוף) 1 כף שמן זית 1 כפית פפריקה חריפה 1 כפית דבש 1 כפית חרדל 4 כפות מים מלח ופלפל גרוס 1 דלורית קלופה פרוסה 1 גזר
 פרוס לאורך ½ בטטה פרוסה דק לאורך   אופן הכנה: בקערה גדולה מערבבים את למתכון המלא



פילה סלומון עם אנטיפסטי ירקות מרכיבים

למנת הדג: 250 גרם פילה סלמון 1 כפית חרדל 1 כפית דבש מלח ופלפל גרוס לאנטיפסטי: 3 כפות שמן זית 8 שיני שום – שלמות וקלופות 2 פלפלים אדומים – שטופים ללא גרעינים ומחולקים לרצועות רחבות 2 בצלים סגולים קלופים וחתוכים לרבעים כרובית נקייה ומפורקת לפרחים חציל..למתכון המלא


נזיד של אזוקי עם ירקות כתומים וטופו

מרכיבים: 2 כפות שמן זית 2 בצלים לבנים קצוצים גס 2 כפיות כורכום 1 כפית קינמון ½ כפית מלח 4 גזרים פרוסים לפרוסות רחבות 1 בטטה גדולה חתוכה לקוביות גדולות 2 כוסות מים רותחים 2 כוסות שעועית אזוקי מבושלת 600 גרם טופו חתוך לקוביות 3 כפות מייפל טבעי   אופן..למתכון המלא



קציצות עוף ובטטה
מרכיבים: 2 בטטות בינוניות חתוכות לקוביות 2 כוסות מים רותחים 500 גרם עוף טחון 1 בצל סגול קצוץ דק 1 בצל ירוק קצוץ 1 כפית פפריקה 2 ביצים מלח ופלפל 1 כף שמן זית להברשה אופן הכנה: מבשלים את הבטטות במים רותחים במשך 20 דקות עד שהן מתרככות. מסננים מהמים..למתכון המלא