IMG_4427.jpg (500×333)

מנות
1 תפוח קלוף, מגולען ופרוס לפרוסות דקות
1 בננה קלופה ופרוסה לפרוסות דקות
1/2 אננס קלוף ופרוס לפרוסות דקות
1 קלמנטינה קלופה ומופרדת לפלחים
20 ענבים אדומים
1/2 כוס תותים קטנים חצויים
1/2 כוס אוכמניות
מחממים תנור ל-100 מעלות.
מרפדים תבנית אפייה גדולה בנייר אפייה ומסדרים עליה את הפירות.
אופים את הפירות לפי הזמן שמתאים להם:
תפוחים ובננות – 3 שעות
קלמנטינות ואננס – 4 שעות
תותים, אוכמניות וענבים – 5 שעות
ניתן כמובן להכין את שילובי הפירות שאתם אוהבים.
כאשר הפירות מוכנים ומיובשים לחלוטין, נותנים להם להתקרר לחלוטין לפני שמעבירם אותם לקופסה אטומה לאכסון.
פתרון מצוין לארוחות הביניים.