מרכיבים:
1/2 כוס קמח כוסמין מלא
1/2 כוס רסק תפוחים ללא תוספת סוכר
1 כף דבש
2 ביצים טרופות
2 כפיות שמן קוקוס לטיגון
אופן הכנה:
בקערה קטנה מערבבים יחד את כל החומרים.
מחממים מחבת טפלון טובה, אם יש מחבת שקעים לפנקייק עדיף כמובן.
משמנים את המחבת עם שמן קוקוס ויוצקים את הבלילה בשקעים או שיוצרים כמה פנקייקים קטנים במחבת.
מנמיכים לאש בינונית ומחכים שיווצרו בועות קטנות בפנקייק ושהשוליים יתקשו ורק אז הופכים בזהירות.
מטגנים את הצד השני של הפנקייק באותו אופן.
ממשיכים לטגן פנקייקים מכל הבלילה.
מחלקים ל-2 מנות ומגישים.