מנה אחת
מרכיבים:
2 ביצים
1 קישוא חתוך לקוביות גדולות
1 בצל אדום חתוך לקוביות גדולות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות גדולות
1 כפית שמן זית
מלח ופלפל גרוס
מחממים על להבה בינונית מחבת בינונית (עם ידית מתכת שיכולה להיכנס לתנור).
מוסיפים שמן זית, בצל, קישוא וקוביות פלפל ומטגנים כחמש דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד להזהבה קלה.
טורפים את הביצים בקערה, מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים.
יוצקים את תערובת הביצים למחבת ומבשלים כשלוש דקות עד ששולי הפריטטה מתחילים להתייצב.
מעבירים את המחבת לתנור ואופים.
ניתן לוותר על האפייה ולבשל על אש נמוכה עם מכסה.