מרכיבים:
1 כוס אבקת קקאו איכותית
½ כוס מייפל
½ כוס שמן קוקוס
¼ כוס קקאו ניבס נא (לא חובה אבל מוסיף לבריאות וגם לקרנצ’יות)
לגיוון:
שוט אספרסו
מלח גס
צ׳ילי
קינמון
שקדים או אגוזים גרוסים דק
שוט לימונצ׳לו
אופן הכנה:
מערבבים יחד את כל החומרים לתערובת אחידה ואז מעבירים לתבנית סיליקון ליצירת פרלינים או שיוצרים עיגולים קטנים בעזרת הידיים.
אפשר גם ליישר על תבנית אפיה כמו חפיסת שוקולד ולשבור או לחתוך כשהשוקולד מוכן.
מקפיאים לשעה ומקבלים פרלינים מושלמים וטעימים.