מרכיבים:

½ כוס קמח שקדים
11/2 כוס קמח כוסמין
3 כפות סוכר קוקוס
¾ כוס מים חמים
1 כפית שטוחה של אבקת אפיה
¼ כוס שמן קוקוס
למילוי תמרים:
12 תמרים מגולענים
10 חצאי אגוזים
2 כפות מים רותחים
2 כפות סילאן

אופן הכנה:
מחממים תנור ל 170 מעלות
מערבבים את הקמחים עם המים ואבקת האפיה והסוכר
לשים ביד את הבצק או במעבד מזון כמה דקות עד שהוא גמיש ונוח לעבודה.
מעבדים את הבצק לכדור עגול, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
מכינים את המילוי תמרים במעבד מזון מעבדים יחד את כל החומרים.
מוציאים את הבצק מהמקרר,
מרדדים את משטח העבודה עם קמח ומרדדים את הבצק
לעובי של 1 ס”מ.
יוצרים עיגולים בעזרת כוס, במרכז מניחים מעט מהמילוי
תמרים וסוגרים למשולשים עם אצבעות רטובות כדי ליצור צורה יפה.
מכניסים לתנור ל -20 דקות.