12 מנות
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים
2 כוסות של שעועית אזוקי מבושלת ומסוננת היטב
6 ביצים
1/4 כוס שמן קוקוס
1/2 אבוקדו חתוך לקוביות
2/3 כוס דבש
1/3 כוס אבקת קקאו איכותית
1 כפית אבקת אפייה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
טוחנים את השעועית המבושלת במעבד מזון, כאשר השעועית הופכת למחית אחידה מוסיפים את כל החומרים מלבד האגוזים. וטוחנים היטב עוד 3 דקות.
מרפדים תבנית אפייה קטנה (כפולה ברוחב מאינגליש קייק) בנייר אפיה ושופכים את העיסה ומשטחים בצורה אחידה.
מפזרים מעל את האגוזים ואופים 30 דקות.
כאשר הבראוניז מוכנים, נותנים להם להתקרר מחוץ לתנור.
חותכים ל- 12 מנות ושומרים בקופסה אטומה.
כל פרוסה מתאימה כמנה לארוחת ביניים.